Follow us on Twitter

Tuesday, March 15, 2016

Premium Beautiful Full Set Diskaun RM900!

SALAM ALL..
Sempena nak raya dan ramai nak cantik berbaju kurung moden,dress la dan macam2 lagi, so NINI COLLECTION nak bagi harga special utk follower blog ni ataupun pengunjung DISKAUN RM300 setiap bahagian. FYI korset ni ade 3 bahagian (long bra, waist nipper dan girdle).

Maknanya kalau yang beli satu set dapat DISKAUN RM900..tak termasuk kos poslaju (RM7-10). So tunggu apa lagi jom grab offer ni! Offer sampai HARI RAYA AIDILFITRI. Bole whatsapp 012-2427671 OR EMAIL rnurulaini@gmail.com jika nak consult atau pertanyaan.

Immediate result can be seen. Yang buncit bole kempis. Bukan wanita sahaja LELAKI pun bole pakai waist nipper @ bengkuk ni.
 Jadi bole bergaya dgn kebaya raya nanti. Selain itu lepas dah makan rendang,ketupat dan kuih insyaAllah takdela rasa buncit semacam je. Immediately terus membuang macam saya! So it also can maintain your body weight!

Tuesday, September 15, 2015

PRELOVED BRANDED BLOUSES

*BRANDED STYLISH FASHION*

Meh nak letgo baju branded yg murah2 je! If u all fans @ follower NINI COLLECTION bolela dpt hrga dari RM10-RM40 j (exclude pos). Sume free size bole muat sampai saiz L.
Jika berminat bole SMS: 0122427671 atau email: rnurulaini@gmail.com..klu nk sng lg isi j order form kt atas tu..:)


JOM SERBU!

SHIRT & BLOUSE GUIDELINE: (plz refer this..double click to enlarge!)

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Yg last sekali RM40 plak ye!
 No 10 (Brand: Radioactive)

 

 No 13 (Brand: Nichii)
 No 14 (Brand: ELLE)

Friday, September 26, 2014

PRELOVED BLAZER TO LETGO!

SALAM SEJAHTERA SUME!
Sempena nak raya ni NINI COLLECTION nak buat sale cardigan dan branded blazer MANGO..saiz S hingga XL..HARGA TERMASUK POS..pada yg berminat bole sms/whatsapp: 012-2427671 atau email: rnurulaini@gmail.com..just bgtau no brape yg anda minat!

NOW RM80 INCLUDES POS!