Follow us on Twitter

Tuesday, July 11, 2017

AUTHENTIC COACH TO LETGO

Hi all,
I have 2 original bags from Coach. Here we go!! Condition like new and just sent for dobi. All clean. I would rate 8/10 as i used for several times. I am selling for RM350 for each FREE POS!! FYI i love huge bag because i have baby thus its easier if we can put his thing and for sure the mom's thing as well!!
 
 
 This one its the most lovely bag. It comes with many compartments and easy to carry as it can be used as sling bag. As you know when we have baby no more handle bag. Susah nak sangkut. Preferable this one easy to walk.

If you are interested do whatsapp me at 012-2427671 or email me rnurulaini@gmail.com.

PREMIUM BEAUTIFUL LAST PIECE TO LETGO MURAH!

SALAM ALL..

Mesti korang sakan raya dan makan bagai nak rak kan. Mula la tu risau buncit dah buncit dan naik berkilo-kilo. Tapi takpe NINI COLLECTION nak bagi harga special utk follower blog ni ataupun pengunjung RM300 setiap bahagian. FYI korset ni tinggal 2 bahagian (long bra dan waist nipper).
Maknanya kalau yang beli satu set dapat RM300..tak termasuk kos poslaju (RM8-12). So tunggu apa lagi jom grab offer ni! Offer sampai CLEAR STOK. Tapi saiz amat TERHAD. If nak korang saiz apa bole whatsapp 012-2427671 OR EMAIL rnurulaini@gmail.com jika nak consult atau pertanyaan.

Immediate result can be seen. Yang buncit bole kempis. Bukan wanita sahaja LELAKI pun bole pakai waist nipper @ bengkuk ni.
 Jadi bole bergaya dgn kebaya raya nanti. Selain itu lepas dah makan rendang,ketupat dan kuih insyaAllah takdela rasa buncit semacam je. Immediately terus membuang macam saya! So it also can maintain your body weight!

Tuesday, September 15, 2015

PRELOVED BRANDED BLOUSES

*BRANDED STYLISH FASHION*

Meh nak letgo baju branded yg murah2 je! If u all fans @ follower NINI COLLECTION bolela dpt hrga dari RM10-RM40 j (exclude pos). Sume free size bole muat sampai saiz L.
Jika berminat bole SMS: 0122427671 atau email: rnurulaini@gmail.com..klu nk sng lg isi j order form kt atas tu..:)


JOM SERBU!

SHIRT & BLOUSE GUIDELINE: (plz refer this..double click to enlarge!)

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Yg last sekali RM40 plak ye!
 No 10 (Brand: Radioactive)

 

 No 13 (Brand: Nichii)
 No 14 (Brand: ELLE)