Follow us on Twitter

Tuesday, January 30, 2018

Follow our Instagram for more updates!

Dear all,
I will update all blouses, bag and many more on our instagram. Click HERE to view and follow us! All branded way to cheap price than other!

Tuesday, July 11, 2017

PREMIUM BEAUTIFUL LAST PIECE TO LETGO MURAH!

SALAM ALL..

Mesti korang sakan raya dan makan bagai nak rak kan. Mula la tu risau buncit dah buncit dan naik berkilo-kilo. Tapi takpe NINI COLLECTION nak bagi harga special utk follower blog ni ataupun pengunjung RM300 setiap bahagian. FYI korset ni tinggal 2 bahagian (long bra dan waist nipper).
Maknanya kalau yang beli satu set dapat RM300..tak termasuk kos poslaju (RM8-12). So tunggu apa lagi jom grab offer ni! Offer sampai CLEAR STOK. Tapi saiz amat TERHAD. If nak korang saiz apa bole whatsapp 012-2427671 OR EMAIL rnurulaini@gmail.com jika nak consult atau pertanyaan.

Immediate result can be seen. Yang buncit bole kempis. Bukan wanita sahaja LELAKI pun bole pakai waist nipper @ bengkuk ni.
 Jadi bole bergaya dgn kebaya raya nanti. Selain itu lepas dah makan rendang,ketupat dan kuih insyaAllah takdela rasa buncit semacam je. Immediately terus membuang macam saya! So it also can maintain your body weight!

Tuesday, September 15, 2015

PRELOVED BRANDED BLOUSES

*BRANDED STYLISH FASHION*

Meh nak letgo baju branded yg murah2 je! If u all fans @ follower NINI COLLECTION bolela dpt hrga dari RM10-RM40 j (exclude pos). Sume free size bole muat sampai saiz L.
Jika berminat bole SMS: 0122427671 atau email: rnurulaini@gmail.com..klu nk sng lg isi j order form kt atas tu..:)


JOM SERBU!

SHIRT & BLOUSE GUIDELINE: (plz refer this..double click to enlarge!)

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Yg last sekali RM40 plak ye!
 No 10 (Brand: Radioactive)

 

 No 13 (Brand: Nichii)
 No 14 (Brand: ELLE)