Follow us on Twitter

Tuesday, March 15, 2016

Premium Beautiful Full Set Diskaun RM900!

SALAM ALL..
Sempena nak raya dan ramai nak cantik berbaju kurung moden,dress la dan macam2 lagi, so NINI COLLECTION nak bagi harga special utk follower blog ni ataupun pengunjung DISKAUN RM300 setiap bahagian. FYI korset ni ade 3 bahagian (long bra, waist nipper dan girdle).

Maknanya kalau yang beli satu set dapat DISKAUN RM900..tak termasuk kos poslaju (RM7-10). So tunggu apa lagi jom grab offer ni! Offer sampai HARI RAYA AIDILFITRI. Bole whatsapp 012-2427671 OR EMAIL rnurulaini@gmail.com jika nak consult atau pertanyaan.

Immediate result can be seen. Yang buncit bole kempis. Bukan wanita sahaja LELAKI pun bole pakai waist nipper @ bengkuk ni.
 Jadi bole bergaya dgn kebaya raya nanti. Selain itu lepas dah makan rendang,ketupat dan kuih insyaAllah takdela rasa buncit semacam je. Immediately terus membuang macam saya! So it also can maintain your body weight!

No comments: