Follow us on Twitter

Tuesday, February 18, 2014

My Own Testimonials::Marine Essence Beauty Bar::Scars & Pimples

SALAM ALL..
Lama menyepi kan..plus cerita g Hong Kong pun tergendala..bila i free i sambung k..hihi..just nak share after few months using Sabun Marine Essence ni..biasa i pakai kt badan je..tp ada yg berkata-kata bole pakai kt muka..so i pun try la since pencuci muka yg biasa pakai tu at that time dah abis..ditambah dgn malas nk g kedai n berpuluh kerja tak siap ku sental muka dgn sabun ni.

Sampai satu masa my colleague tegur muka i dah bersih plus kalau tak memang kalau ada jerawat mmg terang benderang kemerahan jerawat tu siap pakej bernanah lg kan..of course la tangan gatal nak picit..biasa la kalau muka sendiri mana la nk tau ada perubahan ke tak..kalau tanya hubby lagi la.."i tengok sama je".. haha..dah hari-hari dok menatap of course la takde beza..one day lepas habis cuti sem sebulan cmtu dia tegur jerawat dah tak nampak dah muka pun dh clear takde merah lg..happy giler rasa masa tu..korang bole tengok jg la perbezaan muka i once upon a time and now (baru je snap td..kihkih).
walaupun xdela sebersih kulit Siti but still ada improvement since i je tau masalah kulit jerawat yg i ada.

Kalau ada antara korang yg ada masalah yg sama recommend sgt cuba sabun ni sbb kandungannya sgt natural iaitu garam buluh..yg biasa i dengar garam ni mmg elok utk yg ada kudis or gatal kan..sbb dulu ada kawan siap beli garam Halagel sbb nak rendam badan yg ada kudis..so skrg ni ada cara senang just guna time mandi sekaligus takyah buat asing pun..jimat masa.
satu kotak ada 3 ketul..so mmg la jimat!
  harga sekotak RM110 siap poslaju.

kalau ada yg berminat bole la whatsapp i 012-2427671 or nak email pun bole rnurulaini@gmail.com

No comments: