Follow us on Twitter

Saturday, July 27, 2013

Testimonial::Baby's Problem (Fever,Cough,Jaundice)::Bio Velocity Sleep Mate


SALAM ALL..
Salam Nuzul Al-Quran. Still bole sambut dengan perbanyakkan bacaan Al-Quran kan di Ramadhan ni. Alhamdulilah puasa tahun rasa lagi baik dari sebelum ni. Sebab rajin sikit. Main masak-masak je kt rumah. Buat masa ni baru 2 kali pergi bazar. Sebab kecewa tahun lepas beli murtabak gemuk gedempol.



Tahun ni jadi nipis yang amat, ayam mahal kot tu yang jadi nipis je. :(


 Google.com

Just wanna share something good about Bio Velocity Sleep Mate. Gembira sangat sebab dapat share sedikit tip kesihatan untuk sume. Sebelum tu meh nak share siapa yang sesuai untuk Bio Velocity Sleep Mate ni.



Now i memang guna sepenuh masa ni. Antara yang i dah berjaya atasi adalah Migrain atau sakit kepala dan my hubby plak paten tidur yang tidak normal. Bole review by clicking the link.

Selain tu bukan untuk ADULT saja tapi ia juga sesuai untuk BABY. 



Antara yang sesuai untuk BABY ni adalah:
1) Selsema
2) Batuk berterusan
3) Demam panas

My aunt sebelah hubby ni cuba sebab masa dia mengandung dia ada sakit belakang dan batuk yang berterusan then grab Bio Velocity Sleep Mate sebiji. So now baby dia plak ada selsema. Just balut dengan Bio Velocity Sleep Mate Alhamdulilah sume dah kembali normal. Bukan la nak kate Bio Velocity Sleep Mate ni ajaib ke apa tapi yang penting kita ikhtiar je InsyaAllah Allah akan tunjuk petua dan beri petunjuk bagi setiap kesulitan. 


ni adalah real testimony by my aunt


Senang je untuk baby ni just balut satu badan. U will see the result immediately within 1 to 3 hours.


Untuk baby yang ada jaundice atau kuning pun same application just balut je. So tak payah nak kuar pagi dah jemur amik matahari pagi kan. InsyaAllah hanya dengan Bio Velocity Sleep Mate kuning baby akan surut dengan kadar yang segera. As simple as that!

By the testimony itself u can see that duit bukan la penghalang utama. Tapi yang penting kesihatan perlu diutamakan. Duit bole dicari tapi KALAU DAH SAKIT TIDAK BOLE DICARI LAGI. Kerana badan tiada gantinya! Fikirla!

Harga Bio Velocity Sleep Mate adalah RM1288. Ansuran diterima jangan risau. Kenapa i buat installment adalah kerana i nak bagi sume merasa pakai produk yang bagus dapat memberi QUALITY HEALTH for everyone!

Jika berminat bole SMS/WHATSAPP: 0122427671 atau EMAIL: rnurulaini@gmail.com.

No comments: