Follow us on Twitter

Saturday, July 6, 2013

Testimoni Tuan Tanah Sendiri::Scars & Claws::Marine Essence

SALAM ALL..
Just a quick update..just came back from work..plus jammed and traffics..made me so tensed! 

Sape2 yg tahu la i ada bela Sugar Gliders..sekarang ni dah beranak-pinak..dalam kandang tu ada 5 ekor..huhu..semakin dah besar makin panjang kuku diorg ni..memang tak mampu nak potong kuku diorg ni tiap2 minggu..kadang2 tu 3 bulan sekali baru potong..haha..SG ni kerap jg buang hadas besar..ikut kata orang tua2 kalau kerap membuang ni kuku akan cepat panjang..korang pernah dengar tak??haha..ke memang betul jadi kat korang..haha.

Sebab kan dah letih nak potong kuku diorg ni so mencakar2 la satu badan ni especially kt tangan..sampai kan kawan ramai tegur kena cakar ke?? even my leader pun pernah tegur masa dalam kelas..huhu..mmg teruk dan ketara sangat kesan cakaran tu..walaupun nampak macam biasa tapi calar tu memang amik masa nak hilang..lama2 tu biar je sampai hilang tapi berminggu juga nk tunggu hilang..pastu calar ni pedih dan kadang2 berdarah.

So dalam pada promote2 ni i pun try la Marine Essence Body Wash..sampai simpan 2 botol..one for me, one for hubby..tak mau campur..haha..tamak! Secara officially hari sabtu lepas (30 Jun)..lepas 2 hari iaitu selasa (2 Jul) terkejut dah hilang parut calar tu..serius terkedu..mula2 tak perasan tapi masa belek tangan baru rasa macam tak kena dengan tangan i..haha..ape dia??takde parut dah..kalau tak memang redha je parut calar biar je ada.

 ni antara calar yg makin berkurangan di tangan 

Memang nampak sikit tapi kalau ikutkan memang akan hilang sekejap je parut tu tapi sometimes ORANG KOPEK tapi akan tinggalkan kesan kopek tu..but for my case memang i tak usik langsung only used it for 2 consecutive days non stop and ultimately TAKDE KESAN PARUT dan kulit kembali bersih seperti dahulu!

Selain itu juga i memang jenis kulit kuku terkopek..dalam tak sedar kulit i pun jadi lembut..yela kasar sebab dok rub whiteboard dan tanda paper exam student je kan..Alhamdulilah sekarang no need to worry..So i am trusting this Marine Essence Body Wash since now! You SHOULD IT TRY!


Yang penting JANGAN BERHENTI GUNA..pakai hari2..InsyaAllah segala masalah kulit dapat diselesaikan dalam tempoh tertentu..TO THOSE YANG ADA MASALAH KULIT BOLE IKHTIAR GUNA Marine Essence Body Wash ni..sangat berbaloi..RM33 sebotol je..250ml.


Jika berminat bole SMS/WHATSAPP: 0122427671 atau EMAIL: rnurulaini@gmail.com,,STOK SGT LIMITED..BANYAK SGT PERMINTAAN..STOKIS PUN TERPAKSA RESTOCK!

No comments: